24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Öğretmenlerimiz; en zor şartlarda dahi, Anadolu’nun en ücra köşesindeki insanımıza ulaşarak, feragatlerin en büyüğünü göstererek, bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri olarak, toplumun tüm kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olarak çalışmaya devam etmektedirler.
Cesaretini ve özgüvenini hiçbir zaman yitirmeyen; fedakâr ve onurlu bir şekilde, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti içerisinde olan, geleceğine ışık saçan aydınlık nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren öğretmenlerimize bir kez daha sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımızla kutlayarak, sevgi, saygı ve muhabbetlerimizi sunuyoruz.
Deniz Durmuş ÖZDEMİR

Yorum yaz

Yazacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra onaylanmaktadır.

KAYIT OL

Zaten bir hesabım var