Tarsus Gençlik Derneği’nden “20 Gezici Kütüphane Projesi”

Tarsus Gençlik Derneğinin “Gezici Kütüphane” kampanyasının ilk durağı Tarsus Huzurevi oldu.

Dernek başkanı Deniz Durmuş ÖZDEMİR” Pandemi sürecince sabırla huzurevinden hiç dışarıya çıkamayan yaşı ilerlemişlerimiz ve onların hizmetlerini gören kıymetli personelleri için kampanyamızın ilkini huzurevinde gerçekleştirmeyi düşündük. Tarsus’ta bazı kurumlara da yapmayı planladığımız her gezici kütüphaneye 200 yakın kitap koyarak kitap severlere sunmayı planlıyoruz. Önümüzdeki hafta Tarsus Kadın Doğum Hastanesi ve Tarsus Devlet Hastanesinde de gezici kütüphanelerimizi kuracağız. Bağışcılarımızın desteği ile gerçekleştirdiğimiz kütüphanelerimize sizlerinde desteğini bekliyoruz” dedi.

Gençlerin kitapları yerleştirdiğimiz esnada kitaplığın başına gelerek, sevincini dile getiren yaşı ilerlemiş büyüğümüz; “Kitap okumak insanın iletişimini güçlendirir, mantıklı kılar. Bence ‘okumak’ lazım . Televizyon izlemek, internette takılmak, insana çok bir şey katmaz. Kitap okumak sevgiyi güçlendirir. Birlikteliği ve hoşgörüyü devam ettirir. Bu güzel düşünce için teşekkür ederiz” dedi.

KAYIT OL

Zaten bir hesabım var