Sosyal Medya Hesaplarımız

Derneğimiz

03.03.2020 tarihinde, gençlerin her kademedeki eğitim öğretim kurumlarında, çalıştıkları iş kollarında yönetime katılmalarını, kendilerini ve yaratıcılıklarını geliştirebilmelerini, sorunlarını araştırılmasını, çözüm yolları bulunmasını ve destek sağlamasını, insan ve doğa sevgisi taşıyan, insan haklarına saygılı, demokratik ve sosyal hukuk devleti niteliklerine bağlılık duygularının ve örgütlenme bilincinin geliştirilmesine, aile, toplum ve ulus bağlarının güçlenmesini, aile, toplum ve ulus bağlarının güçlenmesini, ülke ve dünya barışı ile çevre ve toplumsal kalkınma alanlarında daha etkin olmaları için yurtiçi ve yurtdışı gençler ve gençlik örgütleri arasında yakınlaşma, dayanışma ve işbirliğinin gerçekleştirilmesi, amacı ile kurulmuştur.

Başkandan;

Bizlerin görevi, biz gençleri tanımlamaktan ziyade tanımaya, anlamaya, sizlerle empati kurmaya çalışmaktır. Bu sebeple her fırsatta gençlerle bir araya geliyoruz ve ülkemiz gençliğinin hissiyatını, görüşlerini, beklentilerini ve elbette sıkıntılarını anlamaya çalışıyoruz. Her adımımızı gençlerle birlikte yürüme gayreti içinde atıyoruz. İşte bu kapsamda bizlere ve bizden sonraki nesillere güçlü, refah ve dinamik bir gelecek sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Biliyoruz ki geleceğimizin teminatı olan gençlere yatırım, geleceğe yatırım yapmak demektir. Öyle ki bizlerden aldığınız bayrağı daha ileriye taşıyacağınıza inancımız her zaman tamdır.