GENÇLİK DERNEĞİNDEN GENÇLERE MESAJ VAR

“Bireysel ve toplumsal sağlığımız için devletimizin aldığı/alacağı tüm tedbirlere mutlaka uyalım”
Tarsus Gençlik Derneği başkanı Deniz Durmuş ÖZDEMİR ; “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hızla yayılmakta olan Koronavirüsün şehrimizde de yayılımını önlemek amacıyla 65 yaş üstündeki vatandaşlarımıza uygulanmakta olan sokağa çıkma yasağı 20 yaş altındaki, yani 01-01-2000 ve sonrası doğumlu gençlerimiz içinde uygulanmaya konulmuştur.
Yine 20 ile 65 yaş arası vatandaşlarımızın da zaruri olmadıkça evlerinden çıkmamaları gerekmektedir. 20-65 yaş arası vatandaşlarımızın zaruretten sokağa çıkmaları halinde mutlaka maske takmaları ve sosyal mesafeyi korumaları zorunludur.

Bireysel ve toplumsal sağlığımız için devletimizin aldığı ve alacağı tüm tedbirlere mutlaka uyalım.”dedi. ÖZDEMİR, Bu kararlar; virüsün yayılımını, vaka sayısını ve tedavi gereksinimi azalmak, toplum sağlığı ve kamu düzeninin bozulmasını engellemek adına, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda alınmış ve uygulanmıştır. Bize düşen bu kararlara uymak ve evden çıkmamak olmadır. Hepimiz biliyoruz ki hayat eve sığar” diye sözlerine devam etti.