“Gazi M.Kemal Atatürk’ün Tarsus Nutku”

T.I.Y TEKNİK DİREKTÖRÜ -Ergün PENBE Derneğimiz kurucularından Kasım BAĞRIACIK ile birlikte Tarsus Nutku hediye ettik…

Tarsus Gençlik Derneği, 19 Mayıs günü başlattığı “Atatürk’ün Tarsus Nutku” dağıtım çalışmaları devam ediyor. Tarsus Gençlik Derneği, bugün de Tarsus’ta birçok kuruluş ve esnafa nutuk dağıttı.
Dernek başkanı Deniz Durmuş ÖZDEMİR; “Mustafa Kemal Atatürk’ün 18 Mart 1923 tarihinde Tarsus’u ziyaretleri esnasında Tarsus Gençlik Yurdu’nda gençlere seslendirdiği tarihi konuşmasını levha yaparak ücretsiz şekilde dağıtımını gerçekleştirdik, zaman zamanda dağıtmaya devam edeceğiz. İstiyoruz ki, bu nutuk şehrin her yerinde olsun, aklımızdan hiç bir zaman çıkmasın ve biz gençler olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gidelim. Bugün ekip arkadaşlarımızla dağıtılan “Gazi M.Kemal Atatürk’ün Tarsus Nutku” biz gençlere örnek olmasını ve akıllarımızdan silinmemesini temenni ediyorum” dedi.