1 gün değil! Hergün Gazilerimizin Yanındayız.

“Şehit Nurlu, Gazi Onurlu Askerdir”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tarsus Şubesi başkanı Kıbrıs Gazisi Rasim Yuvarlakoğlu ile birlikte evlerinden dışarıya çıkamayan hasta gazi ve eşlerini Tarsus Gençlik Derneği ziyaret ederek, hediyeler takdim etti.

Tarsus Gençlik Derneği Başkanı Deniz Durmuş ÖZDEMİR:”Tarsus Gençliği olarak, şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetlerini korumak, ay yıldızlı bayrağı ilelebet dalgalandırmak için var gücümüzle çalışmaktayız. Ayrıca gaziler günü vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor, tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ebediyete intikal etmiş şehitlerimize ve gazilerimize de, rahmet diliyoruz..

KAYIT OL

Zaten bir hesabım var